Korting
tot 52%

ROULARTA
Lees jouw favoriete magazines

Tot wel 52 % korting op magazines bij Roularta Media Group

Zin om heerlijk onderuit te liggen en te genieten van jouw favoriete magazine? Geniet bij Roularta van maandenlang leesplezier met een voordeling abonnement naar keuze op één van de vele Roularta-magazines: Knack, Libelle, Flair, Plus Magazine, Trends, Feeling, Libelle Lekker, … Dankzij NZ Vakanties kan je tot 52 % besparen op jouw abonnement bij een magazine naar keuze. Leuk toch?

STAP 1

Surf naar www.mijnmagazines.be


STAP 2

Bestel via de link je favoriete magazine met een hoge korting.
Veel leesplezier!


Geldig

Actie geldig tem 30/06/2024

Vragen?
Bel gratis naar NZ Vakanties
0800 95 180
Wij zijn bereikbaar van ma tot vr (9-16 u.)

Over Roularta

Roularta is een toonaangevend mediabedrijf gevestigd in België, dat zich bezighoudt met het uitgeven van magazines, kranten en digitale media. Met een rijke geschiedenis en een sterke focus op kwaliteit en innovatie, levert Roularta relevante en boeiende content aan een breed publiek. Hun diverse portfolio omvat een breed scala aan onderwerpen, van actualiteit en lifestyle tot sport en technologie, waardoor ze een belangrijke speler zijn in de mediawereld.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 30/06/2024 voor personen of gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op het gekozen magazine hadden. V.U.: Roularta Media Group, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare

Het NZ Vakanties team wenst je een fantastische

vakantie!

Exclusieve deals in jouw mailbox

4 keer per jaar nieuwe voordelen, schrijf je nu in!

Vraag uw kortingscode aan

Kortingscode succesvol gekopieerd