over ons
NZ Vakanties,
de vakantiedienst van de Neutrale ziekenfondsen

De missie van NZ Vakanties is om kwalitatief hoogstaande vakanties in binnen- en buitenland toegankelijk te maken voor iedereen, met extra interessante kortingen en voordelen voor de leden van de Neutrale ziekenfondsen.

Naast onze vakantiedomeinen Dennenheuvel en Hoge Duin gaan we via ons netwerk van partners op zoek naar betaalbare reisbestemmingen voor het zomer- en winterseizoen, organiseren we groepsreizen en zorgen we voor periodieke en niet te missen acties voor onze leden.

NZ Vakanties promoot reizen en ontspanning onder het motto ‘vakantie doet langer leven‘.

Wie zijn wij?

NZ Binnenland

Ben je op zoek naar vakantie of ontspanning dicht bij huis? Dan zijn onze vakantiedomeinen, Dennenheuvel en Hoge Duin, de ideale uitvalsbasis voor families, koppels en vrienden. Bovendien genieten leden van 30% korting op de kamerprijs! Ook groepen genieten bijzondere voordelen.

Dennenheuvel is gelegen op slechts 7 km van Durbuy, omringd door adembenemende natuur. Als je liever richting de kust trekt, biedt Hoge Duin de perfecte optie, op slechts 500 m van het strand en met de duinen als achtertuin!

NZ Reizen

Bij NZ Reizen genieten leden van een Neutraal ziekenfonds aantrekkelijke vakantievoordelen.
Ons uitgebreid partnernetwerk garandeert jouw ideale vakantie en vrijetijdsactiviteiten tegen voordeeltarief.

Jaarlijks organiseert NZ Vakanties groepsreizen naar het prachtige Lapland.  In 2024 kun je met Nordic de betoverende Noorse Fjorden ontdekken tijdens een onvergetelijke Hurtigruten Cruise. 

NZ+, drempelverlagende vakanties

Iedereen heeft recht op vakantie, het recht om er even tussenuit te zijn, weg van alle zorgen. Desondanks zijn er heel wat mensen voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is.
NZ+ tracht vakantie mogelijk te maken voor iedereen die een drempel ondervindt!

Heb jij een vakantiedrempel? Neem contact op met ons en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Onze helpdesk vakanties kun je bereiken via e-mail: info@nzvakanties.be of via het gratis nummer: 0800 95 180 (9 u – 16 u)

Onze vacatures

Op zoek naar een boeiende job bij NZ Vakanties?

Ontdek onze vacatures in Brussel of in één van onze vakantiedomeinen.