Korting
€200

GROEPSREIS HURTIGRUTEN
Volzet – 20/05 – 31/05/2024

VOLZET

Ontdek de prachtige lentereis onder de middernachtzon!
Vlieg direct van Brussel naar Bergen met onze Nordic begeleiders. Kies voor een voordelig excursiepakket of verken op eigen houtje. We verkennen Noorwegen vanaf zee met Hurtigruten, langs de beroemde voormalige postroute. In 12 dagen vaart het schip, MS Nordnorge, meer dan 2.500 zeemijlen en legt meer dan 65 keer aan in steden en kustdorpen. Geniet van prachtige uitzichten langs de ruige Noorse kust, eilandenarchipels en indrukwekkende landschappen.
Hoogtepunten zijn een bezoek aan de Noordkaap en het doorkruisen van de Vesterålen en Lofoten-eilanden. De reis eindigt met een vlucht van Bergen naar Brussel.

Beschikbare kajuiten (singleprijs steeds op aanvraag):

 • Polar Inside binnenkajuit type I – aparte bedden (bed en sofabed) : 3095 EUR pp op basis van 2-pers. kajuit
 • VOLZET  – Polar Outside buitenkajuit type L (benedendek, beperkt of geen uitzicht, dubbel bed) : 3095 EUR pp op basis van 2-pers. kajuit
 • VOLZET (enkel op aanvraag) Polar Outside buitenkajuit type N (tussendek achteraan, dubbel bed) : 3895 EUR pp op basis van 2-pers. kajuit

Algemene voorwaarden Nordic

Vertrekdatum 20/05/2024
Einddatum 31/05/2024
Promo korting leden
€2.895
€ 3.095
(prijs wordt steeds geverifieerd bij reservatie)
Vragen?
Bel gratis naar NZ Vakanties
0800 95 180
Wij zijn bereikbaar van ma tot vr (9‑16 u.)

Troeven

 • Exclusief Nordic-aanbod: Ervaar een unieke reis met directe vluchten van Brussel naar Bergen en begeleiding van Nordic experts.
 • Flexibiliteit in verkenning: Kies tussen een voordelig excursiepakket of zelfstandige verkenning van de diverse stopplaatsen.
 • Verken Noorwegen vanaf zee: Ontdek de adembenemende Noorse kustlijn en haar eilandenarchipels tijdens de beroemde postroute met Hurtigruten.
 • Uitgebreide reiservaring: Overbrug meer dan 2.500 zeemijlen in 12 dagen aan boord van MS Nordnorge, jouw drijvend hotel.
 • Rijke culturele stops: Geniet van meer dan 65 aanlegplaatsen in zowel steden als pittoreske kustdorpen voor een diepere kennismaking met Noorwegen.
 • Betoverende uitzichten: Laat je betoveren door de ruige Noorse kust, eilandenarchipels en evoluerende landschappen terwijl je overdag en ’s nachts vaart.
 • Onvergetelijke hoogtepunten: Optionele bezoeken aan de Noordkaap, Vesterålen en Lofoten-eilanden voegen een extra dimensie toe aan je reis.
 • Gemakkelijke terugkeer: Sluit je avontuur af met een rechtstreekse vlucht van Bergen naar Brussel voor een naadloze terugkeer.
Enkele sfeerbeelden

Het NZ Vakanties team wenst je een fantastische

vakantie!

Exclusieve deals in jouw mailbox

4 keer per jaar nieuwe voordelen, schrijf je nu in!

Kortingscode succesvol gekopieerd